Om os

IF Lyseng Volleyball er klubben for dig, der elsker volleyball, uanset niveau eller alder. Uanset om du er et nyt talent, en øvet spiller eller decideret rutineret, har vi et hold og en plads til dig.

Vi tilbyder alt fra kids-volley og ungdomshold til teenhold og seniorhold, der spænder fra 1. division på både dame- og herresiden til Oldboys-hold med fokus på samvær og hygge.

Hos os deler vi alle en kærlighed til sporten og et ønske om at gøre IF Lyseng Volleyball til et sted for alle. Udforsk vores hold, find dit drømmehold og kom med til træning. Vi finder den rette plads til dig - eller kontakt os via informationen nederst på siden.

4o

IF Lyseng Volleyball startede en aften i efteråret 1983 i Rundhøjhallen. Dengang var der cirka 10 medlemmer af blandet køn, men snart kom der flere til, og ved hver træningsaften voksede medlemstallet. Til sidst blev man nødt til at etablere en bestyrelse, og afdelingen IF Lyseng Volleyball blev stiftet på generalforsamlingen den 26. marts 1984. 


I starten fik vi Kragelundskolens to gymnastiksale hver onsdag aften, og vi kunne på denne måde træne én gang om ugen - damer og herrer hver for sig. Det første år spillede ingen af holdene med i de danske turneringer. Dette ændrede sig i 1984, hvor begge hold startede i den laveste række - serie 2. Senere fik man træningstid i Rundhøjhallen, hvor klubben stadig holder til i det daglige. 


Meget er sket siden, og klubbens hold har været aktive på alle niveauer i dansk volleyball - dog ikke i eliten. På nuværende tidspunkt har vi herre- og damehold i 1. og 2. division, samt Jyllandsserien. Derudover har vi Aarhus’ eneste aktive kids-, teen- samt ungdomsafdeling 


Klubben holder til i Rundhøjhallen, Holmevej 200, hvor alle klubbens aktiviteter er samlet.