Teen Volley

Ville du gerne spille?

Er du teen og har lyst til at spille volleyball? Lyseng Volleyball Klub er stedet for dig! Hos os kan du lære sporten, forbedre dine færdigheder og møde nye venner i en sjov og støttende atmosfære.


Vores erfarne trænere hjælper dig uanset niveau, og du får mulighed for at deltage i både træning og spændende turneringer. Vi lægger stor vægt på fællesskab og sammenhold, så kom og bliv en del af vores fantastiske klub. 


Vi glæder os til at se dig på banen!


Om Teen Volley

Teen-volley er for unge i 5. til 7. klasse (8.-9 klasse kan være i første sæson, men helst på et ungdomdshold), og her er der fokus på at overføre de lærte færdigheder fra børne volleyball til mere regulær volleyball, med masser af boldberøringer og teknisk læring.


Helt grundlæggende er teen-volley bindeleddet mellem kidsvolley og almindelig/regulær volleyball, og er som udgangspunkt opdelt på to niveauer - Teen 1 og Teen 2.


Teen 1 er næste skridt fra Kids-volley - volleyball for børn i Aarhus -, hvor anden berøring må gribes, men resten af spillet foregår med almindelige regler. Her spilles med almindelige bolde på en badmintonbane, med 2-3 spillere på banen af gangen.


Teen 2 er det færdige volleyballspil, men stadig på badmintonbane og med 3 spillere på banen af gangen.


Mere info om teen-volley kan findes på: https://volleyball.dk/kidsvolley-og-ungdomsvolleyball/teenvolley

Trænere

Profile Image
Allan Christensen
Amalie Braad
William Møller Larsen
600,00 kr. 2 gange i sæsonen